sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Eddie Ate Dynamite Good Bye EddieA U K E S K O ?

***   ***   ***

7 kommenttia:

 1. No ei ,tai sitten joku parani....

  VastaaPoista
 2. Miten kauan olette tuolla? Latasin netistä ihanan englantilaisen sarjan nimeltä Indian Summers,joka kertoo ajasta jolloin INtia oli itsenäistymässä,.Siinä britit menevät kesällä Shimlaan,joka oli viileämpi paikka. Oli ihan pakko googlata Shimla,joka näyttää niin kauniilta paikalta että heti olisin halunnut mennä sinne. Katsoin ja ainakin tuo missä nyt olette on joku 226 km päässä Shimlasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlaan ! Oon kuullut mutuhuhuja tosta paikasta, mutta tulee niin paljon infoa eri ihmisiltä eri mestoista että alkaa kohta meneen reissu pelkäks reittisuunnitteluks : D Manila, Jammu ja Kashmir olis ehkä suuntana seuraavaks; tosin; Ollaan molemmat ihan rakastuneita Dharamsalaan jossa ollaan nyt. Täältä ei kyllä haluais pois.

   Poista
 3. Tai hei,jatkoitteko jo matkaa....

  VastaaPoista
 4. Kitara viritetään juuri noihin säveliin. Näytti ensin ukuleleltä, mutta näyttää siinä kuusi kieltä olevan :) Kulkeeko matkassa mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ ! HYVÄ ARSKA!

   Ukulelea etsiskelin, muttei löytynyt joten tyydyin pikkukitaraan. Mukana kulkee ! Eilen kävin kitaratunnilla, että pääsis edes vähän ensalkuun.

   Poista