tiistai 28. huhtikuuta 2015

ETSI KUVASTA


1 PISTEEN KUVA: ETSI MARWIN

(Rishikesh, India)

2 POJON KUVA: ETSI MAAMA

(Rishikesh, India)

3 POJON PICTURE: ETSI MARWIN & UUSI YSTÄVÄ

(Manali, India)

4 POJON FOTO: ETSI M&M + LISÄPISTE: 
MISSÄ PUSKASSA OVAT HE???
 
(Jammu, India)

***    ***   ***

4 kommenttia:

 1. Ykköskuva aika helppo. Kakkonen: Jos olet kuvassa, voit mennä opettamaan naamioitumista armeijalle. Kolmonen: Joku ihmishahmo keskellä alhaalla, uudesta ystävästä ei havaintoa. Nelonen: Ihan kuin meidän pihalta, kaikkea mahdollista heinää sisältävä pöpelikkö. Ei tainnut paljoo pisteitä herua..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykkönen on joo niin iisi että melkein pitäis mennä miinuspisteille. Kakkosen vinkki: Etsi Pikkumyytä! ; ) Kolmonen: Uusi ystävä on niin iholla kiinni että melkein sen alla. Nelonen: Pöpelikössä PÖHISEE. Pääsit kyllä aimopisteille kun näin täällä vappuPÖHINÖISSÄ laskeskellaan.

   Poista
 2. Ykkönen, miinus hyväksytään, kakkonen, joku hahmo kivellä, voi olla Pikkumyy tai tiiähäntämikälie, kolmonen, punkki?, joo, kyllä tuon lehden tunnistaa, muttei ole poliittisesti korrektia sanoa sitä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kiveltähän se Hahmonen nimenomaan löytyy ! Hyvä Arska, ainoa osallistujamme ! Kolmonen: Kyllä me ihmisetkin osataan aika ajoin olla aikamoisia Punkkeja. ; ) Nelonen: Joo, jätetään arvailun varaan, niin ei Foppa suotta eksy tänne tekemään meteliä tyhjästä.

   Poista